Isnin, 11 Oktober 2010

JIN MENEGAKKAN KERIS PENDAMPING KERIS?

Assalamualaikum,

Berikut saya pamirkan beberapa barangan yang menjadi tapak jin yang diseru orang orang zaman dahulu kala. Sundang yang saya pamirkan ini merupakan sundang pesakit yang terlantar.

Tapi yer lah orang dulu memang inilah senjata mereka nak kita salahkan mereka tak boleh sebab pada waktu itu memang ini lah senjatanya. Diasap untuk dikeringkan dilimau untuk membisakan. Diikat agar tidak dapat dipermainkan oleh kanak kanak dan sesungguhnya itulah tujuan asal perbuatan perbuatan itu.

Tapi bila mula diperasapkan dan dibacakan mentera dan doa doa tertentu meminta senjata menjadi pelindung dan penyerang dgn izin ALLAH maka hadirlah jin jin kufur yang duduk menggunakan senjata senjata ini sebagai perantaraan manusia dan ALLAH nauzubillah.

Jangan kita menyerang pula penyimpan senjata yang berada di jalan hak...mereka simpan keris dan perasapkan bukan untk kasi jin makan tapi untuk menjaga keris dari menjadi rosak....asal perasap keris sahaja kita anggap syirik...periksa dahulu perasap keris bukan nak panggil jin tapi nak keringkan keris yang di bersihkan. Dan senjata lama kalau dijadikan hiasan memang cantik dan unik.

Ni dia saya pamerkan sundang dan lawi ayam (kerambit buah) dikatakan sudah berusia lebih 150 tahun Wallahualam....

Eh eh apa ni....last last semua barang itu kena rendam dalam air rawatan yang dibacakkan rukyah syariah....

Jadi forumers yang dirahmati ALLAH...jangan lah kita terpedaya dgn kata kata mana mana tukang tukang telek yang menelek nelek, yang menegakkan keris dan sebagainya...SEMUA ITU PEMBOHONG BESAR...... Tiada benda yang ada power semua dgn izin ALLAH.

Sundang itu tegak bukan kerana dia boleh tegak tapi kerana disandarkan pada sarung sundang itu dan juga sebab imbangannya tepat bukan pasal ada karamah atau pun ada kuasa.

Saya akan buat pendedahan demi pendedahan berani selepas ini sebab kita di jalan ALLAH kita tegakkan yang benar bukan tegakkan keris dan mengatakan keris itu power.........

Saya mohon maaf sekiranya ada yang tersinggung tapi ini lah realiti...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan